Ik geniet van iets aandacht geven, creativiteit en slimme oplossingen.

Daarom Procesmakers.

Geesje & Procesmakers

Procesmakers, dat is mijn onderneming. Ik ben Geesje Philippi.
Ik geniet van onze leefomgeving. Van contrast, van rafelrandjes, van klein geluk. Ik geniet van iets aandacht geven, creativiteit en slimme oplossingen.

Daarom Procesmakers.

Procesmakers zoekt de samenwerking op. Slimme en creatieve verbindingen. Actief. Duurzame steden, inclusieve gemeenschappen, vitale dorpen of innovatieve regio’s. Participatie en betrokkenheid. Ik werk graag met je samen.

Procesmakers levert:

groen icoontje praktische adviezen,
groen icoontje betrokken procesontwerp en -begeleiding,
groen icoontjeontspannen gespreksmoderatie, en/of
goed gefaciliteerde bijeenkomsten.

19790308

Geesje Philippi, klinkt van ver, is gewoon Hollands goed. Geboren in Winschoten, met de trein naar opa en oma in de Zaanstreek en vakantie op de fiets maken afstanden en culturen overbruggen, plannen maken en flexibiliteit al vroeg vanzelfsprekend. 

20010921

Door de minor Stedenbouw- en Architectuurgeschiedenis in Groningen zag ik opnieuw (na mijn eindexamen Kunstgeschiedenis) hoe leuk ik de verhalen over het ontstaan en de groei van onze steden vind.

20031010

Met een diploma Civiele Technologie en Management aan de Universiteit Twente zette ik mij in 2003 als generalist op de arbeidsmarkt: zelfstandig, denkend in (bouw)processen en bekwaam om tussen de technische en bestuurlijke disciplines in te opereren.

20040601

Mijn eerste baan, aan het werk als projectmanager bij woningcorporatie De Woonplaats, niet meer flierefluiten, bakken thee en scholiertjes op de bank, niet meer roeien en ijsjes eten als de zon schijnt en ook niet meer sprintjes trekken als er tentamens en herkansingen voor de deur staan.

Leergierigheid en zelfstandigheid worden beloond en al snel heb ik een portefeuille vol projecten waarin thema’s als zorg, zelfredzaamheid en energie besparen steeds terugkomen.

Projecten vormgeven vind ik het mooiste wat er is, verwachtingen managen, betrokkenheid organiseren. Alleen door samen te werken, kun je bouwen aan een resultaat dat staat, dat optimaal gebruikt wordt en duurzaam is.

20080505

Na 4 jaar De Woonplaats volgt 4 jaar Vastgoedfocus en weet ik wat het is om te pionieren, alleen te werken en concepten van de grond op te bouwen.

Ik vind door met Saskia op de Weegh CoworkFriday te organiseren gelijkgestemden, veelal ondernemers, die mijn collega’s worden en waar ik projecten mee realiseer.

20101125

In samenwerking met Joren van Dijk en Lars Rengersen ontstaat het emotionele Programma van Eisen (EPVE). Immers elke ruimte waar in je bent, beinvloedt je gedrag.

20120620

CVJO Zutphen geeft mij het laatste zetje. Ik ben voor mezelf begonnen, dat is sprintjes trekken en flierefluiten (genieten van de vrijheid).

7 jaar lang samen met Claasje Reijers. Het was Claasje & Geesje, Geesje & Claasje, Gaasje of Cleesje en Procesmakers met z’n tweeën. Tijd om te leren ondernemen, te pionieren in het sociale domein en expert te worden in participatievraagstukken.

20190924

Ik ben Procesmakers. Samenwerken blijft voor mij essentieel voor een geslaagd project. Daarom Procesmakers.