Proces maken

Procesmakers schept ideale omstandigheden voor participatie met inwoners, collega's en partners.
We geven aandacht aan mensen, proces, vorm, communicatie, verbinding, grootse ambities en kleine werkelijkheden. We maken een procesaanpak en hebben ruimte nodig om, waar nodig, bij te sturen. We zijn flexibel, zonder de details uit het oog te verliezen. We houden van frisse vormgeving en creativiteit, altijd met het doel mensen te enthousiasmeren om mee te doen. Wij zorgen ervoor dat mensen over wie het gaat, ook daadwerkelijk meedoen.

We werken aan projecten waar we zelf ook enthousiast van worden. Dat werkt aanstekelijk.

Wat wij doen

Workshop 'Participatiewijs'

Verrijk in de workshop ‘Participatiewijs’ maximaal vier eigen projecten met werkvormen en praktische wijsheden voor geslaagde inwonersparticipatie.
Procesmakers helpt door haar kennis en ervaring te delen en een interactieve workshop te begeleiden.

Duur:                                         2,5 uur
Kosten:                                     1.595 euro excl. BTW
Aantal deelnemers:            5 tot 20 personen

Krachtige projecten en workshops

In onze boekenkast staat geen handboek dat we voor iedere opdracht uit de kast trekken. We kunnen inmiddels wel een boek vullen met specials: unieke vormen en aanpakken die aansluiten bij de plek, de mensen en de opdracht(gever).

Elk project is maatwerk. We starten met een kennismaking waarin jij vertelt over je uitdaging, wij vragen stellen en onze eerste gedachten lanceren. De beste procesaanpak voor jouw opgave ontstaat na een paar dagen wachten, veel kritische vragen aan elkaar en rigoureuze koerswijzigingen.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn organisaties en mensen op zoek naar creatieve en vernieuwende manieren om in contact te komen met inwoners, partners en collega’s.

Het liefst werken we samen met mensen die begrijpen dat betrokkenheid vragen samen gaat met betrokken zijn.