Wij doen waar we het best in zijn.
Wij zijn Procesmakers.

We houden ervan dat we niet precies weten hoe iets verloopt. Dat kenmerkt ook het ontstaan en de werkwijze van Procesmakers. Zonder elkaar goed te kennen, begonnen we in 2012 als duo met het aanjagen van het Centrum voor Jong Ondernemerschap in Zutphen. Daar kwamen steeds meer projecten op ons pad, waarbij ons werd gevraagd om mensen te betrekken. Dat werden zoveel projecten dat we een bedrijf nodig hadden: Procesmakers. We werken als duo en schakelen waar nodig ons netwerk in om ons te versterken.

Als Procesmakers proberen we zoveel mogelijk mensen aan te steken met ons credo ‘Je werk mag ook gewoon leuk zijn’. Dan ontstaan echt de mooiste resultaten. Dat geldt ook voor ons eigen werk natuurlijk.

Claasje Reijers

Het eerste dat me opviel toen ik in Leiden ging studeren, was dat de oude dame op het bankje schrok toen ik haar al fietsend groette met ‘Goedemorgen’. Ik wist niet beter dan dat je in een klein dorp als Beek – Montferland, waar ik geboren (1984) en tot mijn 18e opgegroeid ben, mensen groet als je ze tegenkomt.

Ik maak graag contact met mensen, en doe dat met inlevingsvermogen, nuchterheid en humor. Ik heb goede voelsprieten voor wat een mens of situatie nodig heeft en spring daarop in. Creativiteit en flexibiliteit helpen me daarbij. En daarnaast weet ik van veel dingen graag een beetje.

Geesje Philippi

Geesje Philippi, klinkt van ver, is gewoon Hollands goed. Geboren (1979) in Winschoten, met de trein naar opa en oma in de Zaanstreek en vakantie op de fiets maken afstanden en culturen overbruggen, plannen maken en flexibiliteit al vroeg vanzelfsprekend.

Ik ben ervan overtuigd dat de mensen over wie het gaat het best de inhoud kennen. Ik ben er goed in om hun inbreng en de veelheid (vernieuwende) mensen en ideeën om ons heen te combineren en in te passen in een overzichtelijk en praktisch proces.