De Wijk: maatschappelijke business case

OpdrachtgeverHilverZorg

De vraag van de opdrachtgever

“Met een team van medewerkers willen we een maatschappelijke business case realiseren. Daarmee willen we dagverzorging, dagbehandeling en ontmoeten integreren tot één keten in de wijk. Uiteraard aansluitend bij de behoefte van inwoners uit de wijk. Kan Procesmakers ons helpen?” (Ben Hammer en Marion Verheij)

De oplossing van Procesmakers

Procesmakers stond aan de zijlijn en coachte het team om een eigen maatschappelijke business case te ontwikkelen. We bereidden de werksessies voor en zorgden voor begeleiding en (individuele) teamcoaching. Er ontstond steeds meer een echt team dat keihard werkte aan de totstandkoming van de business case.  Bas Mennink werd door ons ingeschakeld om mee te doen in de begeleiding van het team.

 

“Wat een fantastisch meiden zijn Claasje en Geesje om mee samen te werken! Met grote creatieviteit,  energie, passie,  gedrevenheid en een gezonde dosis humor  weet procesmakers ( echt langs de zijlijn ) het beste uit het team te halen en daarmee tot hele verrassende oplossingen en resulaten te komen.

Wij vonden het een feest om met hen samen te werken.”

Marion Verhey – HilverZorg